Velferdsforeninga
Aker Solutions Stord

Pippi-festival 12.juli

Pippi-Festivalen 12.juli

Linda fra Pippi-festivalen skriver følgende:

“Pippifestivalen er ein av få barnefestivalar i landet. Festivalen varer frå 11. – 14. juli. Det er hotelleigar Inger Karin Larsen som starta festivalen i 2008, med stort fokus på barn og unge.

Framsyninga «Pippi Langstrømpe» er årets framsyning – utført av flinke skodespelarar. Ein miks av profesjonelle og amatørar. Det er også andre aktivitetar som dyrehage, der ein kan komme i nærkontakt med dyr, flettetelt, der ein kan få seg Pippi-fletter, og andre aktivitetar. Alt føregår i hotelhagen i Skånevik.”

Båten( rutebåt) går 12.40 fra Leirvik med retur 16.20 fra Skånevik. Forestillingen varer ca. 1 time, så det blir god tid til en runde i dyrehagen, og ikke minst andre aktiviteter.

Her er det lurt og bestille billetter så tidlig så mulig, da vi ikke vet hvor mange billetter vi får. Kommer tilbake med siste frist for bestilling. Disse hentes på kontoret/kan legges i vakta på eget ansvar. Pris blir 250,- pr. billett. inkl. båt Vippses (124793) etter avtale. Ingen best. via face, ta kontakt på mail/tlf.

Ved bestilling oppgi ant. voksne/barn, mtp båten. ( Max 6 bill.pr/medlem )